Alle merken en apparatuur die wij leveren zijn zowel fraai als gebruiksvriendelijk. Bezoek voor ons assortiment onze inspirerende showroom, of kijk voor meer informatie op www.keukenspecialist.nl

Keukens van BP

Een keuken koop je niet in een bevlieging. Daarvoor trek je tijd uit. Wij van BP Badkamers & Keukens doen dat ook. Niet voor niets zijn wij een keukenspeciaalzaak. Met onze jarenlange ervaring bieden wij deskundig advies, een goede begeleiding en een groot assortiment. Ook kunnen wij met een 3D-tekenprogramma precies laten zien hoe uw keuken er straks uitziet. Uiteindelijk vindt u bij ons een keuken naar uw volle tevredenheid. Altijd met vijf jaar garantie.

Ook daarna staan we u met raad en daad bij. Want BP Badkamers & Keukens heeft alle denkbare apparaten en accessoires in het assortiment. Bovendien hebben wij een eigen installatiedienst die de keuken voor u kan plaatsen.

Bij BP koopt u kortom meer dan een keuken alleen!

Aangepaste keukens

BP Badkamers & Keukens heeft ook keukens voor mensen met fysieke gebruiksproblemen. Wanneer de keuken gebruikt wordt door meerdere personen, kan het nodig zijn dat de keuken in hoogte versteld moet worden. De keuken kan dan mechanisch d.m.v. een slinger worden bediend of elektrisch d.m.v. drukknoppen in het keukenfront of met een afstandbediening. In stijl en comfort doen deze aangepaste keukens niet onder voor de andere modellen.

IMG_2010

Renoveer uw keuken!

Toe aan een nieuwe keuken, maar u wilt nog even geen grote investering doen? Denk eens na over renovatie van uw keuken! Voor weinig geld ziet uw kookdomein er weer als nieuw uit, zodat u hier nog jaren mee vooruit kunt. BP adviseert u graag.

Een keuken gaat langer mee. Langer zelfs dan veel mensen denken. Met betrekkelijk geringe aanpassingen, geeft u een oudere keuken helemaal de looks van nu. Nieuwe deurfronten zorgen daar voor. Een frisse kleur doet wonderen. Dan staat u weer met veel plezier in de keuken. Laat u eens informeren naar de financieel aantrekkelijke mogelijkheden. Toch liever een compleet nieuwe keuken? Dan heeft u bij BP volop keuze uit veel verschillende modellen. Wij hebben alle prijsklassen in huis en alle modellen leveren wij uiteraard met dezelfde service.
BP bezuinigt niet op kwaliteit.

Ons assortiment

BP is een keukenspeciaalzaak. Met onze jarenlange ervaring bieden wij een groot assortiment. Zie hieronder een paar merken die wij hebben en de impressies van deze keukens.

 • Bauformat;
  Bauformat biedt ongekende mogelijkheden voor een keuken op maat in uw stijl en kleur; van klassiek tot supermodern. U vindt dus altijd de keuken die bij uw persoonlijke smaak past. Bauformat heeft vele mogelijkheden in hoogte-, diepte- en breedtematen. Met een Bauformat keuken stelt u de keuken samen, die helemaal is afgestemd op de sfeer van het interieur van uw huis.
 • Nobillia; moderne inbouwkeukens
  Modern, design en landhuis. Dat zijn de productreeksen van
  Nobillia keukens. Met dat brede assortiment kwaliteitskeukens past Nobillia in iedere woning.
 • Schroder; degelijk, kwalitatief en vernieuwend
  Schroder staat voor degelijkheid, kwaliteit en vernieuwing. Van traditionele keukens tot moderne en strakke modellen. Schroder biedt een uitstekende keuken in een zeer gunstige prijs/kwaliteit verhouding.

Inbouwapparatuur

Van koelkast tot kookplaat en van koffiemachine tot afwasautomaat. BP heeft het allemaal. Wij hebben vooraanstaande merken in ons assortiment, bijvoorbeeld:

 • Neff
 • Bosch
 • Miele
 • Smeg
 • Bauknecht
 • Whirlpool
 • Novy
 • Falcon

Foto’s showroom